2013. január 4., péntek

Kocsonya

Karácsonyra és szilveszterre is készült egy egy adag. Kb 5 tányérnyi. Ami kicsit inkább magas falú és csak a sovány húst raktam bele.



Délben raktam fel főni. Kb este 9-ig főtt!

Volt benne csontmentes csülök, ebből tettem a tányér aljára. Egy fűl, egy farok és két nagyobb láb!
Só és bors, na meg 4 fej fokhagyma!!!!!

Lassan szinte szétfőttek a hozzávalók.

Este kilenckor levettem a tűzről, lefedtem és kivittem a garázsba. Ott kb 10 fok van, nem fagyott meg az éjjel.
Reggel szép kis zsír réteg lett a tetején. Azt mind levettem, kicsit felmelegítettem, leszűrtem és adagoltam.
Egy deka zsír se lett a tetején, én így szeretem!

Nagyon finom lett!!!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails